Selecteer een pagina

iensten

Social Media Adverteren

Heb jij ook het probleem dat je wel weet wie je potentiële klant is, maar dat je niet weet hoe je deze online kunt bereiken? Dan ben je niet de enige!

Veel ondernemers worstelen met het probleem hoe ze hun potentiële klanten kunnen bereiken. Laten wij nu precies weten hoe we deze wel kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door advertenties te plaatsen op jouw social media kanalen zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn. wij van wire marketing zijn adverteren op ieder social media kanaal wat er bestaat. 

We gaan graag zelfs een stapje verder voor je. Enkel het bereiken van deze potentiële doelgroep is namelijk niet de hoofddoelstelling. Je wilt deze doelgroep ook in beweging brengen. Uiteindelijk wil je meer engagement met jouw doelgroep.

Met ruim 2 jaar kennis weten wij hoe wij uw doelgroep in beweging zetten en er voor zorgen dat zij van een bezoeker een klant worden!

Facebook Chat Bot

Wij bieden een unieke optie aan, wij zijn specialisten in chatbots en kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat bezoekers van een chatbot al binnen 30 seconden een actie kunnen uitvoeren van reservering tot aanvragen van een dienst.

Een chatbot kunnen wij helemaal op maat maken. Wij kunnen het antwoord laten geven op alle vragen van de klant!

 

Conversaties

Creëer complexe dialogen voor je chatbot door wedervragen in te stellen.

CRM Integratie

Integreer je CRM en zodat je alle gesprekken en gegevens op 1 plek

Kunstmatige Intelligentie

De slimme chatbot leert van de variaties op vragen en word zo elke dag slimmer en zelfstandiger.

Lead + Actie

Wij bouwen chatbots op een speciale manier waardoor mensen al binnen 30 seconden een reservering kunnen plaatsen of iets kopen.